just like i disappeared.

irriterad, men vet inte på vad. går tyvärr ut på bloggen och jag kommer inte upptadera förns niklas har åkt hem igen.

alltså ingen mer bloggning på ett tag. hej då.
förlåt


GOD JUL!

Hm, kom just på att jag har nog råka köpt dubbla julklappar till ...... och måste nog fixa det foort. Tänker inte lägga ut 1266 kr på en och samma person för två likadana julklappar. Nej inte för mina pengar.(A) Nu ska jag fortsätta min ensamma jul här i mitt rum, hoppas att ni har det lite bättre än mig iaf! :)

fortfarande inte bra

svälj tabletten, på med kläder och ut i kylan. nu ska jag till konsum och köpa inslagspapper eftersom jag tydligen hade glömt det. mer uppdatering sen!

NU:

blir det att åka till stan, handla julklappar och träffa bebiiiiis <3
PU§SSSS
















pussssssss


gud..

asså jag kan verkligen inte sova. har försökt sen kl 22 typ men det går inte, även fast jag mår galet dåligt och bara vill gå och dö. feber, huvudvärk och förkyld, kan det bli bättre?
plus att jag är sjukt trött på alla killar idag, omg...... skärp er allihopa förfannnn

TRÖTT!!!!

Nu blir det att dejta sängen för min del. Jag är redan sjukt trött och klockan är inte ens halv 11. Vad har hänt med mig? Aja, natti :)


Dag 4 - det här åt jag idag

Hmm, vad har jag ätit idag? Skippade frukosten, så först massa kakor i skolan, och sen åt jag ingen lunch för jag sov (A) Till middag åt jag spagetti och köttfärssås, sen en mandarin eller clementin. Och ja, det var allt. Väldigt tråkigt ämne måste jag säga, och väldigt dålig mat för mig idag också...


Dag 3 - mina föräldrar

Glömde detta igår så kommer två idag..

Okej, jag börjar med min pappa då. Det är inte många som vet speciellt mycket om honom, han är 40 år och bor i stockholm. Han kommer från kosovo och flytta hit för ca 17 år sen. Han och mamma skiljde sig när jag bara var några månader gammal och han fick besöksförbud eftersom han inte var den bästa. Men han har ändrat sig rejält och nu är han hur snäll och trevlig som helst! Han gör precis allt för mig.. Han har gift om sig och fått barn med en annan tjej nu. Jag träffar honom inte så ofta och därför vet jag inte direkt vad jag ska skriva, känner honom inte så bra. Men jag vet att han är riktigt stolt över mig ;) Här kommer en dösnygg bild på mig och babi
 
Min mamma då. Hon är en helt underbar människa, bättre är svårt att hitta! Hon finns alltid för mig, i alla lägen. Hon är helsvensk och 35 år gammal. Jag och min mamma har upplevt massor med både bra och dåliga saker, och det har fört oss väldigt nära varandra, vi berättar allt för varann. Det går knappt att bråka med henne, men när man väl gör det så är det på riktigt! Hon jobbar halvtid som personlig assistent och pluggar på halvtid, hon ska bli fastighetsmäklare. Vad finns det mer att säga? Nej inget tror jag.. Bara att jag älskar dig. Jag och finaste mamiiii

jullov!

TJATJA!!!!1
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, först åkte jag till skolan, fikade, fick betygen och fixade papper till min nya skola. Måste säga att jag är riktigt besviken över mig själv och mina betyg, nästa termin.. Då äre plugg som faan som gäller. Hade 2 MVG och en jävla massa VG och något G.. fy.:(
Aja, sen efter det drog jag hem, snacka med älskling och sen sov jag några timmar. Tror jag börjar bli sjuk, ont i huvudet och tror jag har feber känns det som. Nu ska jag fortsätta sova. Good night ;*


jag är kär..


i denna låt!

Dag 2 – Min första kärlek

Helt ärligt vet jag inte vem min första kärlek är... Tror nog att det är Johan för han är den första jag hade känslor för, även fast inga av mina tidigare känlsor har vart så starka som dom är nu för Niklas. Jaja, vi träffades för ungefär 4-5 år sen, då jag va bästa kompis med hans syster Madde och bodde grannar. Vi började va mer och mer och till slut hade han känslor för mig, men tyvärr inte jag. Men jag fortsatte att träffa honom. Vi gick på bio, efter bion följde han mig hem, och när han skulle lämna mig vid mitt hus, gav han mig en present, det var typ två armband. Det var typ det som vände mig och jag fick känslor för han. Han är helt seriöst en kille som gjort allt för mig, och gör fortfarande... Vi va tillsammans i ca 1 år. Och ja, slut!

Dag 1 - om mig

Ska försöka göra en lång historia kort ;)

Okej, som ni nog redan vet är mitt namn Laura Sjögren. Jag är 15 år och fyller år 19 oktober. Min mamma är svensk och min pappa är utländsk.. Jag har en ganska stor familj, 3 syskon. Eller ja, 3 halva på mammas sida och en halv på pappas sida,. Jag bor med min mamma och mina syskon i ett hus utanför Finspång men vi ska snart flytta tillbaka till våran hemort, Norrköping.
Jag har haft en ganska svår uppväxt. När jag var liten var inte min pappa den bästa, vill inte säga mycket mer här på bloggen. Mamma skaffade en ny kille efter pappa som hette Richard, han är antagligen den största idiot jag någonsin har träffat. Han gick på anabola, och när han drack... Ja tänk själva. Han misshandla mig och min mamma i ca 1,5 års tid.

Fan, vad kan jag skriva om mig själv egentligen? :O Kan skriva om vad jag tycker om att göra.
Det bästa jag vet är att dansa! Det finns inget roligare, det är min absolut största hobby. Jag älskar också att träffa min kära pojkvän, men tyvärr händer inte det så ofta. På sommaren gillar jag att vara ute och umgås med folk men jag hatar vintern! Vet inte vad jag ska skriva mer, men nu vet ni ju iallafall lite mer om mig, right? :)


heeeeeeeeelveteeeee

okok..... jag kan knappt skriva, jag skakar som fan, mina ögon är helt jävla röda och tårfyllda. jag skulle nyss följa min syster till hennes kompis och jag är som sagt jävligt mörkrädd, jag vågar knappt gå ner för våran trappan utan att få panik och springa in igen. jaja, som sagtså följde jag med min syster till sin kompis som bor ca 2 km från oss, och jag tog med mig nikko, min hund. på vägen dit så hörde vi nåt i buskarna, men tänkte att det säkert inte va nåt. en stolpe trodde vi va en fucking gubbe som stog och glodde på oss, vart skiträdda xD sen kommer vi fram, jag lämnar henne och ska gå ensam tillbaka.. jag försökte att inte titta så mycket åt sidorna och in i skogen för jag vet att jag får panik, så jag smsade istället. sen när jag hade gått en bit ser jag en parkerad lastbil, och jag har typ fobi för lastbilar (en sak jag har kvar i minnet sen jag va liten), typ började gå fortare. sen kom jag dit där jag och min syster hade hört något på vägen dit, och då var det nåt igen, och nikko stannade upp och kollade in i skogen, så jag stannade också och smsade typ 2 sms. när jag skulle börja gå igen kollar jag åt andra hållet, där en åker ligger, och ser en stoooor jävla älg, med fucking horn som jag vet inte vad. den stog typ 5 meter ifrån mig och kolla på oss, ommmmmmggggg ni fattar inte vilken panik jag fick, jag ställde mig fan som en staty, vågade inte röra på mig. nikko stog fortfarande och kollade åt andra hållet, där han  hade hört något, han märkte inte älgen. jag typ bad till nikko att han skulle börja skälla men inte fan gör han det xD jag trodde jag skulle dö, för jag är livrädd för alla stora djuroch man vet inte om älgar attackerar. helt plötsligt fick jag sms och älgen reagerade inte, den bara fortsatte att kolla på oss. och helt ärligt, jag började nästan gråta, jag hade helt jävla tårfyllda ögon. till slut kom en bil som körde förbi och tuta, han rädda fan mitt liv. guuuuud jag skakar fortfarande ://///

hm, vad ska jag tro? :(

Sitter hemma och har tråkigt. Kom inte till skolan idag för vår bil fastna i snön, kul! Nu har vi nyss fått loss den och snart ska jag väcka mamma för att åka till stan. Ska börja fixa mig nu, ärett monster......... pusshej 

laddar upp de här


undvik stavfelet på kenza.......

ajuuuuuuste.

tidning

har jag precis varit duktig och lagat mat :D köttbullar och potatis xD
nu ska jag fortsätta skriva på vår tidning, det är faktiskt sjukt kul! den ska redovisas på fredag så börjar få lite bråttom..
30 dagar börjar inom kort.


långt inlägg, men det är sjukt viktigt. SÅ LÄS FÖRFAAAAAN

Det är ert fel, det är ni som röstade på moderaterna och vänstern. :) Muslimska extremister = ökad risk för självmordattentat/terrorism. Skyll er själva jävla idioter :D


Nu kommer Sverige att bli som Irak eller som i södra Thailand där det bor en massa extremister och där bombas det för fullt 365 dagar om året. Ja, vad ska herr Reinfeldt göra åt detta? Stoppa invadnringen av extremister och brottslingar? Nej, bara propagera en massa saker som inte ens rör terrordåden. Suck.


SD kanske har rätt, man kanske inte ska släppa in en massa islamister? Eller vad vet jag, det är ju trots allt svenska folkets fel. Suck, nu ska mina skattepengar gå till en massa forskning som ändå bara är propaganda. Har inte läst någonting om det, men det räcker väl med att läsa terrordåd?


Det kanske får Freddan att våga ta upp Sveriges största problem? Eller nej, just det, jag glömde – han vågar ju inte. Trodde att han skulle finnas där för svenska folket, men jag hade visst fel.


Jag drar inte alla musilmer, eller islamister, över en kant, men hur ofta har du hört talas om buddistiska självmordsbombare? Eller kristna för den delen? Det svaret vet du nog själv. Och det svaret är ”aldrig”. Det var bara en tidsfråga innan det skulle hända i Sverige. Och nu har det alla dessa ”rasister på Flashback” fruktat, det har hänt.


Och vem var det som hade rätt? Var det Reinfeldt eller Jimmy Åkesson? Hör själva, vem hade rätt och vem hade fel? Dom som förlorade sin pappa, son eller man den kvällen det hände – vem har dom personerna att skylla? Jo, på svenska folket som låtit sig manipuleras. Rösta rätt så slipper vi sånt här (eller minskar risken) i framtiden!

Det här borde varit politikernas ”wake up call”! Förlåt att jag skriver om det, men jag blir så himla arg på er som skriver ”gå i skolan”.. Öhm, vad har mina åsikter med att jag ”gå i skolan” att göra? För smart blir man inte av att räkna siffror på ett papper. Jag kan se med öppna ögon. Jag blundrar inte för verkligheten. E så hjälper jag människor att få upp ögonen och rösta rätt nästa val. Eller är det för sent?

Plus en sak till. Jag förstår inte hur ni äckliga människor kan försvara det kräket som sprängde sig mitt på gatan, inne på DROTTINING-FUCKING-GATAN? Tänk om bomben hade smällt när han hunnit in bland mer folk, kanske du, din mamma eller din bästa vän hade dött? Ändå så kritiserar ni mitt uttalande och försvarar den äckliga, jävla, vidriga, själviska idioten som inte bara ville döda sig själv, utan alla andra i sin omgivning? Det är såna som ni som får mig att tappa hoppet om livet. OMG.

elin här skriver:

Helt rätt! visst, alla invandrare i Sverige är absolut inte sjuka. Men det är mer vanligt förekommande att det är MUSLIMER som gör sånna här typer av dåd än någon annan! Och vafan ska jag behöva lida av det för?! Är detta tacken för att man har låtit dom komma in i vårat land, varit allmänt open minded, byggt moskéer och gett utbildning?! näfyfan. satans otacksamt. Nu har jag fått nog. Jag menar inte att de som sköter sig inte ska få stanna, jag vill att de som inte sköter sig ska skickas hem, nu eller på direkten! Tycker också att invandringen ska minskas rejält om inte helt stanna upp? Jag har aldrig sagt detta förut, men helt seriöst, jag vill inte riskera att familj, vänner, barn etc. sätts i fara för att man ska vara rädd att trångsynta muslimer ska spränga upp andra för att vi har soldater i Afghanistan. Vi verkar ju uppenbarligen inte gå så bra ihop och visst är det förbannat synd att andra muslimer smutskastas pga. av ett fåtal extrema. Men what can i say, too bad…livet är inte rättvist och ni har ett eget land. Det är då absolut inte mitt fel, eller mina svenska vänners fel heller och ett helt land ska inte behövas dras ner pga. en religion vi inte ens använder oss av här!! Ut.


taget av paulina danielsson
 MEN SÅ FUCKING SANT, GAcvähtbvkvi4t........


det börjar dra ihop sig...

SNART ÄR DET JUL!!! :D
Imorn ska jag till rektorn, fixa papper så att vi kan faxa över dom till Victoria, och så kommer jag börja där nästa termin, wiiiii :D Saknar Vic sjuuuukt.
Är ganska rejält stressad, har inte köpt julklappar än.. Måste ner på stan och handla massor snart, familjen, älskling och närmsta vännerna. Jul firar jag hemma med familjen och morfar, juldagen åker jag till pappa och stannar tills den 27e, 28e kommer niklas. Love it. Några dagar efter nyår flyttar vi, noooorrköping (L)(L)(L)
Allt är så perfekt :')

14

ny kategori - 30 dagar

Eftersom jag aldrig vet vad jag ska skriva om här på bloggen, har jag snott en idé från loles blogg. Varje dag kommer jag ha ett nytt ämne att skriva om, så det kommer aldrig va ouppdaterat :) Det kan nog bli ganska kul, och nu har ni chansen att lära känna mig lite bättre!
Börjar strax.
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

söt va jag


ååhåhåh , minne.
kusin, linda, björn, barbados, krogen... saknart..

nu

träning från 5 till 8-9 :D puss

curt nicolin gymnasiet <333333333333

nyss kommit hem från tjejkvällen på cng, det va så jävla bäst :D funderar fan på att börja där även fast dom inte har mitt program som jag vill gå :( i sånna fall blir det teknikprogrammet med NV inrikting, kommer ha samma förutsättningar som de som endast går NV + att jag kommer ha tekniken, så kommer i stort sätt in på alla högskolestudier efter.. hmmm, värt att tänka på :) aa iaf, grupp 3 är bäst, jag, emeli, maria, ida, nathalie, anncharlotte och nån random tjej vann 300 kr VAR :D

brrrr, kaaallt :(

Tjena tjena
Ligger just nu i sängen med mitt stora duntäcke på mig men fryser ändå = en viss person saknas här. Idag har hela 9an vart på bergska och vart med på deras lektioner, kemi och fysik blev det för mig, sen blev den en massa andra roliga aktiviteter. Emeli ska ju såklart påminna mig hur mycket jag saknar min kille genom att hon träffade sin.. Jaja ikväll blir det iaf roligt med henne, vi ska på tjejkväll på CNG och Juicy J kommer, wiiii :D Nu ska jag upp och fixa mig så jag hinner dit till kl sex. pusshej :******

bilden..

i förra inlägget. tänkte tillägga att det är en framsida till en tidning, en tidning för flickor mellan 10-14 år. håller på med kurs och projekt i skolan , så jag sitter hela dagarna vid datorn och designar en tidning med ida och emma :D vi är såååå bäst ;)

tjitjhnf

hihihii


sweet

det är kaos hemma, ojojoj ;)
nejrå men aa.. privat.
har typ precis kommit hem från utvecklingssamtalet, gick lika bra som vanligt. om inte bättre ;)
jajaja, nu taggar vi tjejkväll på CNG , right emeli? ;)

söt osminkad, jappjapp

nejnejnej :O

hej :)
har typ precis vaknat  till liv, har legat sen kl 21 igår kväll. mår sjukt dåligt, typ 39 graders feber och förkyld som satän :( faan, imorn har jag ju tävling, får se om jag orkar dansa även fast jag är sjuk.. ska försöka krya så jag får komma iväg iaf. nu ska jag ta lite tabletter och lägga mig igen. pussej

bortglömda bilder





jhdyrtdbjgyhvbhv
jag älskar min bebis meeeeeeeeest

RSS 2.0