åhherregudjagorkarintemersnälladödamig?

rubriken talar för sig själv.

hemma

lång dag på stan med madde idag. efteråt drog vi hem till madde men påvägen dit stannade vi på två museum :) och nu har jag äntligen kommit hem.

det va fett otäckt där inne, kanske inte ser ut så, men det kan jag lova er att det va!

staaaan :D


AJHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

okej gorilla.,.

HAHAH YÄÄÄ

vet inte vad jag gör , och madde kliar ögat HHAAHAH

mina ögon är konstiga här, aja! HAHAHA MADDe

köp ett tält, liggunderlagen, sovsäckarna och jag ingår! 699:- bara för dig baby

söt chey

fin min AHAHA

sexy ladies


HAHAAHHAHAHAHAHAHA




HAHHAHHHAHA


naaaaaaaaaw



HAHH ja, jag vet att vi verkligen har ett liv.

okej, varning

PMS PMS PMS PMS PMS PMS !!!!!!!
eller någonting liknande, riktiga humörsväningar iaf. be careful heehhehehe annars kan ni råka illa ut.

5 dagar är 5 dagar för mycket.

jag saknar min älskling :(

jag är snart klar med ALLT skolarbete, vet ni hur hårt jag har jobbat de senaste dagarna eller? hoho, måste säga att jag är stolt över mig själv eftersom jag trodde att jag skulle få ig i svenska och so, men icke! bara en engelska-uppsats och några so-frågor kvar, sen är allt klart. om man inte räknar med biologiprovet... fast sen är det ju slöjdarbetet och bildprojektet också, och redovisning på det på onsdag, hjääälp!!!

kortis


åh jag har en gåva

15/1, vet du vad som hände då? jag såg dig för första gången, i brunnsparken, världens snyggaste kille. som sedan också visade sig vara den mest underbara person man kan tänka sig! dagen efter fick jag ditt nummer. jag vågade inte skriva till dig direkt, men till slut gjorde jag det. vi träffades bara någon dag efter jag hade skrivit och vi provdansade, helt ärligt, jag föll direkt. allt eftersom började vi prata mer och mer på sms, och vi pratade om problem, jag med min kille, och du med din tjej. jag och min gjorde slut, men du hade kvar din. nångång sov jag hos dig, bara för att vi skulle få dansa. det va en ganska konstig situation.. haha!
3/2, vi pratade i telefon för första gången. vi hade smsat mycket och du skrev saker som jag hade reagerat på, tex puss, sötnos osv.. det va den här dagen vi började prata om att vi hade känslor för varann. sedan vart det bara mer och mer.
13/2, andra gången jag sov hos dig. det va efter en dans i skultuna. den här gången visste ju båda vad vi kände, så det kändes ganska nervöst, men ändå underbart att vara nära dig. du frågade om jag ville ha massage, och så låg vi och massera varandra säkert en halvtimme, timme. sen kysste vi varann för första gången.
19/2, det gick snabbt fram, tredje gången jag sov hos dig, och gud vet vad vi gjorde ;) haha. dagarna, veckorna, månaderna gick och du hade fortfarande inte gjort slut med din tjej.
10/4 tror jag det va ni gjorde slut och till slut
7/5, då blev det vi. jag älskar dig jimmy dalgren!!!

okej, det jag ville komma fram till var att jag har en gåva, och det är att hålla koll på datum som egentligen är helt oviktiga?! eller kanske inte, det har betytt mycket för mig men iaf. ganska coolt att jag kan hålla reda på så mycket faktiskt, haha! jag har ju sifferminne så kanske inte är så konstigt..

älskling <3


good najt

Förlåt för den absolut sämsta uppdateringen ni har fått, jag SKA skärpa mig, från och med nu. De mesta skolarbetet är ju klart så nu kan jag ägna mer tid åt er och min blogg. Klockan är ganska mycket och det är skola imorn. Ska nog lägga mig nu, natti! :*

en sak som inte många vet om mig..

jag är faktiskt ganska bra på magdans! haha, om jag har en spegel framför mig så jag ser vad jag gör... (a) och nån som ger mig insperation, t.ex. shakira!

wierd...

hm, fått en skum kommentar från typ nässjö? jag känner ingen i nässjö? den som skrev den får gärna säga vem det är :) och "emmi" också :)


du bist mein lieblings person!

heute habe ich eine test geschreiben, die probe ist gut gelaufen.
ae nog med tyska nu. provresultat är jag inte nöjd med :( haha

tyska hörförståelse - mvg
tyska läsförståelse - vg+ (två poäng ifrån mvg)
matte - vet inte, 57 poäng, hon hade inte kollat mvgkvaliteer (mest poäng i klassen i think;))
fysik - vg+ (två poäng ifrån mvg)
engelska uppsats - vg+ (typ ett poäng till mvg)

åhherremingudddddddd, varför  finns vg+?!?!?1 jag hatar det :'''''(

asså körd kille?!

roki jasaraj säger (21:59)
heej på dig <3

laura ljung säger (22:00)
hej

roki jasaraj säger (22:00)
gör du

laura ljung säger (22:00)
ingee du?

roki jasaraj säger (22:00)
iinget

roki jasaraj säger (22:01)
kan vi träffas imon

laura ljung säger (22:01)
nae ska till min pojkvän

roki jasaraj säger (22:01)
du så juu att du e singel

laura ljung säger (22:02)
vi blev tsm i helgen

roki jasaraj säger (22:02)
din fitta

laura ljung säger (22:02)
öh va?

roki jasaraj säger (22:02)
käften

laura ljung säger (22:03)
vill du nåt eller? har inte ens sagt att jag vill bli med dig

roki jasaraj säger (22:03)
jag så inte heller att jag vill bli me dig ..du så juu att vi skulle träffas lr hur

laura ljung säger (22:04)
träffas aa kan man it va kompisar elr?

roki jasaraj säger (22:04)
jjo

laura ljung säger (22:04)
jo juste


det är svårt att förklara när orden inte räcker till

förlåt om jag tvekar ibland, jag ska bättra mig..
jag är så jävla glad att det blev som det blev, även fast det tog tid och var problem på vägen så är du min nu. du och jag är det bästa som har hänt. jag tror ingen förstår det vi delar tillsammans, när vi är med varandra känns det som tiden stannar.
7/5, du är verkligen det finaste jag vet, jag älskar dig.

whooo's thaaa beeeest?


bakning



plus en bild på mig ochnikko för några dagar sen

killar e skit.. utom min finaste :*

ååh jag lackar fan sönder på den här killen assåååå. så jävla dum!
aja skitsamma... jag och madde har vart hela dagen och bakat en jävla massa kakor, gott som fän blev det HAHA :D kan lägga upp bilder senare. madde drog typ för nån timme sen men hon kanske kommer tillbaka och sover här, får se hur det blir. kompisar är det viktigaste som finns, va rädd om dom, och ge aldrig upp dom för en kille. gaah vill döda han. oj madde kommer nu, måste dra mig hihihi höhö ska möta henne, pusssssssar

wont you promise me, that we never forget to keep dancing wherever we go next.

Okej vadå världens lyckligaste? Jag har universums bästa kille och jag älskar honom så jävla mycket ååh. Och hur mycket jag saknar han ska vi inte prata om... Nu ska jag kliva upp ur sängen och äta sen åka och lämna urinprov hos läkaren för att se ifall min urinvägsinfektion är borta. Och jag tror inte att jag ska skriva mer nu för det enda jag tänker på är älskling. Pusshej

guuud va jag saknar dig :(

skolan var rätt skön idag, men jävlar va plugg jag har nu... hehe kanske dags att ta tag i det? btw, nån som är bra på analysera i geografi? det suger jag på så skulle behöva lite hjälp (a) har en jävla massa prov att ta igen samt 5-6 inlämningsarbetet, wohoooo. och så är det nationella imorn och på fredag, i matte och tyska, tagga det dåååå... nee. och så har vi bara 17 riktiga dagar kvar i skolan?! det går så sjuuuuukt fort, vill dö :(

en gång är ingen gång, två är lika med noll. lär dig samvetets enkla ekvation

.

älskliiiiing


denna underbara kille kom och överraskade mig igår i ljungsbro, och gissa hur jävla förvånad och chockad jag blev? :o kunde inte prata eller gå, knappt stå och jag trodde jag såg i syne.. men jag blev så jävla glad :D

RSS 2.0