åååh

Idag eller imorn kommer min älskling hem! Åh saknar han så fruktansvärt mycket, ska bli underbart att äntligen ha honom här. Så slipper jag mysa med min stora nalle, då kan jag mysa med honom istället :D L <3 N

åhgud.

vad har jag gjort egentligen? förstört mitt liv, på bara några få timmar. hm, får lära mig leva med det.

crazy is the right word


ser mycket? ohja.


nu förstår jag också varför killen (linus "duhartjejva?") sa att det va stökigt i vår hytt.. jag såg det inte då men dagen efter förstog jag vad han menade..

mer bilder från kryssningen kommer! :D


HAHAAH

tjej: har du tjej?
kille: nej
tjej: okej

5 minuter senare..
tjej: du har tjej va? 
kille: nej
tjej: hm okej?

lite senare
tjej: men du har tjej va?
kille: nej

ytterligare några minuter senare..
tjej: men hallå, visst har du flickvän?
kille: nej
tjej: joho!
kille: nae
tjej: säkert?
kille: ja...
tjej: jo det har du visst!
kille: nej varför tror du det?
tjej: för du är så söt!
kille: då har du kille

det här är nog den roligaste och märkligaste konversationen jag haft i hela mitt liv! hahahah
kan förstå varför en kontakt heter linus "duhartjejva?" i min mobil, hahah roligt faktiskt

ATHENA

vet inte varför, men har blivit väldigt mycket resturangmat för min del den senaste tiden, typ varje dag. menmen, jag älskar't! idag åt vi på athena, en grekisk resturang i stan.


ett förhållande bygger på tillit..

och det har jag inte för dig, jag tänker inte vänta på något som inte kommer ske.

glassigt


ååååh fett god glass :D

kom nyss hem, har vart ute och ätit med niklas och mamma, vi åt typ plankstek och niklas tog black n white eller nåt liknande :) efteråt åkte vi till halvars och köpte glass. snart ska dom iväg igen så blir ensam :( aja imorn ska jag väl iaf äta påskmiddag med morfar, blir trevligt :D
saknar min älskade :*

thank god, it's summer!

okej kanske inte, men det är verkligen vår, och då är jag lycklig!


det här är nog ganska sjukt..

Det här är nog nåt som inte många vet om. Och egentligen är det ganska privat, men jag vill ändå skriva av mig. När jag va liten hade jag en ganska svår uppväxt, när jag va 3-4 år blev jag och mamma misshandlade av hennes dåvarande pojkvän. Det va främst hon som blev slagen, men även jag, och jag fick ju stå ut med att se henne bli slagen, och det va nästan ännu värre, plus en massa andra grejer som fortfarnade sitter kvar, t.ex. att jag är mörkrädd, har lite cellskräck och är rädd för lastbilar, för denna man, låste in mig på toaletten och släckte lampan och berättade typ spökhistorier, och han va lastbilschaufför. Det kanske inte låter så illa, men jag va 3-4 år och det har tagit väldigt hårt, även på min mamma. Hon kom loss från honom och vi flydde till stockholm. Efter det har jag typ gått och fruktat att någongång träffa på honom och att han skulle känna igen oss, fram tills för några år sen. Då berättade mamma hennes upplevelse av allt detta, och jag fick även reda på att han gick på anabola och  drack mycket. Först då ville jag se honom, hur förstört hans liv var, hur dåligt han hade det, och blabla. Sen hände det nåt, vi träffade honom, ute på våran gård. Han va inte alls så som jag kom ihåg, eller jo kanske.. Men han va inte alkolist eller sönderdrogad, han hade blivit bra och fått ordning på sitt liv efter mamma satte honom i fängelse. Eller jag vet inte, det kanske bara va som det verkar, han kanske fortfarande misshandlar och våldtar sin tjej, det har ju inte jag någon aning om. Men vi pratade mycket och han var jättetrevlig, sen bjöd mamma upp honom på en kopp kaffe, och han följde självklart med, och jag var bokstavligt talat livrädd, jag gömde undan knivar i köket och vaktade min mamma hela tiden, jag släppte henne inte med blicken en sekund. Jag trodde han ville hämnas för att vi har satt dit honom, men nej, han var jättelugn och snäll. Då började jag tänka, tänk om hon skulle stannat kvar hos honom? Skulle jag fortfarande leva? Skulle min mamma fortfarande leva? Skulle vi kunnat ha det såhär bra som det är nu? Och jag kommer alltid leva med de här minnena och rädslorna och jag kommer aldrig kunna förlåta det han gjort.
Här är två bilder, det är bara nåt år emellan bilderna, och man ser nog ganska lätt under vilken tid vi hade det jobbigt. Va helt förstörd.


sooolbränd :(

fast känns ändå rätt bra, betyder att sommaren snart är här ;)

okej tomat.. har dåliga pigment :(

Daniel Adams-Ray <3



gaaah
bilder från tinas och meris bloggar,
http://meritasevska.blogg.se/ & www.kristinacicak.blogg.se

NU: till vårdcentralen

och jag ber till gud att det inte är så illa...

yeeeeeeah

imorn blir det norrköpings melodifestival, bästabea ska uppträda :D efter blir det efterfest, taggaaa ;)

kan vara kul, eller? :D

1. En bild på dig själv
2. En bild på någon du umgås väldigt mycket med
3. En bild på någon i din familj
4. En bild från en konstig tid i ditt liv
5. En gammal bild på dig själv
6. En rolig bild
7. En bild som du aldrig lagt upp
8. En person som du saknar
9. En nyfunnen vän
10. Någon som du tycker är väldigt snäll
11. En person som du kan berätta allt för
12. En bild som beskriver din vardag
13. Du och någon klasskompis
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. En person som du vill vara med
16. En bild på någon som du älskar
17. En bild på någonting som du inte kan leva utan
18. Ett roligt minne
19. En person som du tycker är snygg
20. En bild på dina närmaste
21. En person som alltid ställer upp för dig
22. En bild på en tid som du saknar
23. Ett galet minne
24. En bild som gör dig glad
25. En person som alltid får dig på bra humör
26. Någon vs några som du alltid har roligt tillsammans med
27. En bild som du alltid skrattar åt
28. En bild på dig och din bästa vän
29. Din favoritmaträtt
30. Någon som du aldrig kommer att släppa taget om

va han inte vet kan vara våran hemlighet, för han lider inte av vad han inte vet ;)

jag är så jävla bra! har pluggat enda sen linda åkte hem idag, sen typ kl 8 kanske? 3 timmar! och jag är fortfarnde inte klar :( men har kommit en bra bit på vägen, framsida, inledning, innehållsförteckning, asien och oceanien är nästan klart, bara afrika, analys, jämförelse och källförteckning kvar! har satt upp som mitt mål att det ska va klart imorn kväll, så att jag kan börja med nästa arbete på torsdag, nu kör vi förfan! :D

forgive sounds good. forget.. i'm not sure i could.

jag tänker njuta av min frihet! jag är ensam hemma hela påsklovet, och vet ni vad? jag kommer göra precis vad jag känner för. inte en jävel kan hindra mig. ingen. och på kryssnignen nästa vecka, då blire partyyyyy för jag behöver komma bort från all skit här. trött på allt snack, som inte ni inte menar ett dugg med. jag älskar dig hit jag älskar dig dit, bästavän hit bästavän dit, skulle aldrig göra det mot dig, lögner, gå bakom ryggen, ja you name it. jag är trött på det nu, skärp er förfan. jag tänker då fan inte gå med på nåt som ni vill, och jag inte har nåt säga till om. ska ni bestämma allt? ha, glöööm. glöm det och glöm mig, jag orkar inte falska personer mer. jag tänker börja om på nytt, och vara en starkare människa. jag ska lämna allt bakom mig, alla falska kompisar, alla killar, jag ska glömma alla och jag ska inte gå med på nåt som jag inte tycker känns rätt. jag kommer inte bry mig om lögner, för jag vet själv vad som är sant.

we're through, with doubt. there's nothing left for me to figure out. it's too late to make it right. you turned my whole world around and kind of liked it, but i don't have time to go round, round and round. no regrets, but i'll still love you, forever and ever. i'll never look back, but i'll never forget.


ingenting kan va för evigt, nån gång tar det slut, men fram tills dess så ska jag njuta var sekund och var minut.

varför tänker jag jämt så mycket? och varför har jag så svårt att säga det jag vill..? aja, det kommer bli bättre.
___________________

 jag är i varje fall världens lyckligaste tjej i din närhet älskling, även fast det inte märks, jag äääälskar dig.


åh!

Haha, vet ni vad jag kom på nyss eller? :D
Jag är singel! Haha, det va sjuuuukt länge sen jag va det, har bara hoppat från förhållande till förhållande, och nu för första gången på lääänge är jag singel. Känns bra ändå, även fast jag vet att det inte är så jag vill ha det... Har fan vart singel i snart två månader, fast helt ärligt känns det inte så (a) Känns nääästan som att jag har boyfriend även fast jag inte har det, hm. Knaaas, men jag älskar han ändååå, han är allt för mig :*

Åååååh jag är hyper nu :( Vetefan varför..
HAHAHA Jason är en superduktig fotograf måste jag säga, och att "modellerna" på bilden är jääääävligt snygga!

Man ser inte mycket av oss men iaaaf, haha sötis

vilken helg!

Shiet, ni förstår inte hur komplicerad min helg har varit..
Den började med att jag i sista sekund ändrade mig från att ha skulle åkt på dans, till att åka hem till pappa, stresspackade lite och sen satt jag på tåget till stockholm. Hemma hos honom så träffade jag min underbara lillasyster :) På lördagen när jag vakna, hade jag fått mens, fick typ panik för att jag skulle börja med minipillrerna men inte hade hämtat ut dom, och hade inget legg eller nåt, och min pappa är typ "inget sex, ingen kille, ingenting innan du gifter dig", så jag ville helst inte be honom hämta ut mina ppiller, men det va jag tvungen att göra iaf.. 
På söndag förmiddag åkte jag hem till Jimmy, vi tränade och sen åkte vi hem till honom och skulle fixa oss till dansen på kvällen, men sen hände lite grejer, så vi blev typ nån timme sena. Aokej.. Det här kanske inte låter speciellt komplicerat, men tro mig, det va värre än det verkar!


jag är seriöst kär i henne, gaaaaah så jävla fin min underbara lillasyster :*

en gammal bild på oss, eller ja, från i december typ

i want to live my whole life by your side baby

För första gången i mitt liv va jag för en sekund glad över att få min mens, men är inte så glad längre, ligger i soffan hos pappa i fosterställning. Har så sjukt ont i magen... Imorn blir det att gå upp tidigt, ta tåget till Kungsör och möta min efterlängtade älskling :* saknar honom :( btw så blev det ingen dans igår, åkte till pappa istället. Men ska sova nu, natti:D

HAHA!

Jag hittade en rolig bild från gävlemaran på mig och Jimmy. Han va lika fin som vanligt men jag va fan helt borta, såg jag en fågel eller? ;):*

..... HAHAAHAH
åååh va jag saknar diggg

RSS 2.0