ehm?

öööh. explaiiiiiiiin. allt. jag fattar verkligen ingenting och jag är verkligen förvirrad nu :S fuck de här fan.


naaaaaaaaaaaw


ser ni vad det står? :D haha söttttttttt, det står "älskar laura" :''''''') hahhahahah

home sweet home

äntligen hemma igen :) helgen har varit helt underbar! andra dagen blev bäättre med danserna, jag dansade inte bara med marcus och robert då ;) jag fick tag i de jag skulle. igår var jag med marcus och robert på dagen, vi gick en promenad, marcus sjöng och spelade för mig, sjuuukt bra fan :) kolla på några filmklipp och sen gick vi och duscha och gjorde i ordning oss inför dansen, hehehhe ;)
och.... jag har ändrat mig. kommer ni ihåg att jag sa att jag inte gillar fox? JAG ÄLSKAR FOX, kjiunfkcjnsw jag blir kär :((((( noooot goooooooood

hemma i stugan

Nu är jag hemma från en underbar kväll i gävle - estraden! Det tråkiga var att vi kom en och en halv timme försent och att jag bara dansa med två personer, men det var ändå sjukt kul! Imorgon ska jag ta igen all annan dans med er andra människor, och inte dansa så mycket med de jag dansa med idag ;) Så Marcus och Robert, imorn ägnar jag inte lika mycket tid till er på dansen, men på dagen ska ni få all tid från mig! Hihi PUSSHEJ!
btw bilder kommer när jag kommer hem.

älsklingar..

niklas, lolä, emeeee, jeppe, marcus och robert! LÄS MITT SENASTE INLÄGG PÅ FB SÅ KAN NI FÅ TAG PÅ MIG UNDER HELGEN!!!! viktigt. Min mobil är trasig (YYYYYYYYY)

:'(

VAAAAAAAAAAA?!?!! nu blir jag inte glad asså.. Det är fucking snö ute?!?! och inte lite, det är säkert en dm! DET ÄR OKTOBER, VADFAN ÄR DET HÄR? :(((((((((((((((((((((
Första snön ska komma typ i slutet av november och inte i oktober, jag kommer dööööööööö!
HATARRRR SNÖ -.-

S/M 9:1!!!!!!!!!!

Alltså... Ingen, då menar jag INGEN klass slår våran. Den är bara för skön asså :) Vi borde fan göra ett eget program och va med i TV, som idag till exempel. Lole och marcus är i samma basketlag, lole får ett slag i nacken av roland och då säger marcus, gå och sätt dig, du är skadad. Då svarar lole, nej jag är inte som er klena svenskar. OCH OMGGGGGG den där killen asååå, han börjar med att kasta basketbollen på henne, sen börjar dom slåss, alltså slagsmål :O HAHAH JÄVLA CPN ÄR NI! Eran passion till varandra, tat i sängen ist, det är fan andra gången ni slåss ;) Ae men fan,, ni är sjuka. Men jag älskar er ändå .
Och speciellt dig snygging ;)

behöver ny dator.....

Datorn har gått sönder, eller ja halva skärmen är svart, så jag ser bara andra halvan... Lite halvt jobbigt.
Så nu har jag råkat trycka fel, typ 10000 gånger, har vibbat sönder alla,  typ skickat fel till massor, och sen skriver jag det här helt knas nu också antar jag? Jaja , ni få stå ut. Pusshej

MVG

Jag är glad!!! Fick MVG på kemiprovet, utan att ha pluggat en enda timme! wohooooooo, vissa har det bra ;)

Enköping

Hejsan :)
hela min dag har tillbringats i Enköping tillsammans med min mor, Marcus och Robert :) eller ja, när dom inte tävlade ;) men jag dansade faktiskt sjukt mycket med massor av olika personer, på en tävling? jaja kul var det :) nu är jag fruktansvärt trött, så nu ska jag säga god natt till everyone. Pusshej.

right now. lägg inte märke till att mitt ena öga har en knöl -.-

everything changes, and so do I

Från botten till toppen!
Oktober är bäst ;) Snart fyller jag år, gävlemaran, och älskling kommer! Längtar så otroligt mycket till alltihop :)
Sen en sak som inte är lika bra är att jag har sjukt ont i ögat, en vagel eller nåt. Sjukt fult, plus att jag inte kan använda smink nu :( Jaja, det är ju bara bra :)
Nu ska jag till morfar på kvällsfika. Vi hörs ;)

<3

2, 4, 7, 13 iiiiih

ohoo din lkgnöiutnhg, jag har lust att döda dig

Okeeeeeej, svar på tal. NEJ, jag har inga fucking känslor för dig längre, så du kan ju sluta hålla på med mig och hålla dig till din tjej som du faktiskt är FÖRLOVAD med, vet du vad det betyder? Det var ett jävla år sen det va nåt mellan dig och mig, jag va lessen de första månaderna, men sen insåg jag vilken idiot du är och jag kommer aldrig mer göra samma misstag. Ska jag berätta för din flickvän vad du gjorde på tävlingen i Motala? Ska jag berätta vad du gör på barnkurserna? Ska jag berätta hur jävla många tjejer du håller på med? Minst 3 st utöver din tjej, ae fyfan! Mig, Linnea och nån stackars nybörjare på klubben. Jag ka ju också passa på att berätta för din tjej vad som hände mellan dig och mig förra året eftersom en viss person inte har förklarat det för henne. "Det kommer bli du och jag en dag, det vet jag och det lovar jag dig älskling" - två veckor sen sa du så. HAHAH GLÖM DET OCH GÖR SLUT MED DIN FUCKING TJEJ INNAN DU RÖR MIG. Så jävla falsk är du.

Jag gillar inte romantiska filmer, jag gillar inte låtar om kärlek, jag gillar inte fox, jag gillar ingenting!

Var hemma från skolan idag, orkade verkligen inte (a) Det värsta är att vi hade glosförhör i tyska, och jag har typ missat 4 stycken som jag måste ta igen. Det är tydligen jag som ska laga mat idag, haha blir en riktigt svensk maträtt, köttbullar och potatis. Sen nu måste jag hoppa in i duschen, fort som..... för mamma sa nyss att vi ska till klubben och vi ska åka direkt efter maten, bråttom. Tjohej.


målar o spacklade

Helt smutsig, vit... och lila, men mest vit. Och stela fingrar. 3 blåsor. OOHJA ÄKTA MÄN!

JAG OCH MIN GULLIGA MAMMA :'))))



Bildlösa blogg...

Har märkt att jag inte lägger in några bilder. Och min design som jag lovat att fixa... JAja, jag ska börja göra min blogg roligarenu. Outfits&facelook varje dag, frågestunder mm. OCH FRAMFÖRALLT MIN FULAAAAA BLOGGDESIGN SKA BORT OCH ÄNDRAS, NUNUNU!!

SOMMAR 2010!


FEEEEEST
 
haha sött



öland <3


Lite bilder från sommaren 2010, kommer mermermer!

counting down, 7

Skolan va fett bra!!!! Nej driver, men det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle va imorse. Först NO, vi gjorde ingenting, sen brandlarm? Jaha, sen fick vi typ hål, idrott, engelska - va i datasalen. Sen lunch, bild och tyska dubbelpass. Sen fick jag reda på att mina syskon inte ska va hemma vecka 44 , yeess ;)

Vet inte om jag ska till daddyyyy i helgen, var jättelänge sen. Typ två tre månader sen.. Och jag har ju fått Serafina, men jag vet inte :/ Lole vill att jag ska med till frinavet på nåt på fredag kväll. HMMM.. Hur ska jag göra? :)


8 days left

jag vill bort nunununuuuuuuuuuuuuu!!
rädda mig till ullared ;)

höstkris

Jag tror seriöst att hösten har något emot mig. Varje höst dom senaste åren har vart lika deppiga och tråkiga, speciellt förra. Och den här börjar EXAKT likadant som den förra.. Jag får alltid problem som gör mig typ stressad, nervös och okoncentrerad, som förra hösten. Jag slutade äta, drack knappt, sov hela dagarna, gick och tänkte på T*****, men det värsta av allt var att jag var så sjuuukt stressad och nervös hela tiden och kunde inte koncentrera mig på skolan, och därmed sänkte typ 2 betyg. Nu börjar det bli likadant. Sjukt nervös, äter knappt nånting, har ingen matlust alls, vill bara sova, och orkar inte med skolan, är så okoncentrerad, fattar fan ingenting. Vet inte om jag orkar med det såhär länge till? Hösten ska ju vara bra! Jag fyller liksom år snart och är typ skitdeppig. Kul.
Jaja, tänk framåt, 2 och en halv vecka kvar. För länge.. Jag saknar han, hanhanhan. Åååhhh :(((

...

babababapadaaaaaaaa
ont i magen, så sjukt ont i magen..


sjuk = dans?

Tjaaaaaaaaa
Vad gör ni? :) Själv ligger jag i sängen, har typ feber, men den håller på att gå ner. Kanske inte var så bra att tävla igår men skitsamma :p Jag vet inte om jag ska till ljungsbro ikväll, vet inte om jag orkar och om jag mår bättre. Det var sjukt länge sen jag socialdansa så jag vill verkligen åka, + att jag lovat bort en massa danser ikväll. Förhoppningsvis åker jag, och ja, jag vet att jag är dum.. ;) Åhhh guuud, jag måste verkligen ta en ipren eller nåt nu, mitt huvud sprängs!
Pusshej.

Bild från innan barnkursen. En och en halv målad vägg (Y)

babyyyy

2 månader med den bästa idag.
Jag älskar dig sjukt mycket älskling!
Har tyvärr ingen bild men jaja, det får vi fixa :)

LOCKAT HÅRET



heeeeelllll yeahhh, nu taggar vi :D:DD:D:

klgmh

Just det, har glömt att säga att jag klippte mig för några veckor sen, plus att jag färga håret samma dag.
Här får ni en bild från samma dag, men som jag glömt att lägga ut (a)

Hade inte tvättat bort sminket. därför ser jag lite cp ut, men jaaja.. Det är ju bara håret ni ska kolla ;)

DIE KUCHEN

Nu har kakorna kommit, ehehehehe svulla eller vadå? ;)
Nej men har typ redan sålt 10 paket, bara 10 kvar nu då.
Från och med idag har jag 40 dagar på mig, så hör av er om ni vill köpa :)))))))))
TAGGA NO PROV IMORN!!!!!!! - hållbar utveckling, kol och kolets kretslopp och syror och estrar,,,,,
Nu bär det av på träning. Pusshejjjss.


HJÄLP MIGGGG

Vilken!?!?!?!

1. - haha fin pose..

2.

3.

4.
nej de är inte samma som förra....

5.

6.

7. - oj, den hade åkt ner en bit ;$

8.
HAR MASSA MEEEEEEEEER MEN ORKAR INTE -.-
Så alla, nuuuuuuuu, välj en. Det är bråttom :OOOOO
OCH IGNORERA HUR JAG SÅG UT PÅ ALLA BILDER, ÄR FUCKING SJUUUUUUK.. :||

QUIT?

Chachaaabloggen :D
Idag har jag suttit och funderat på en sak, och det är om jag ska sluta eller fortsätta på barnkursen.
På grund av vissa saker som har hänt de senaste veckorna så vet jag inte om det kommer funka att fortsätta.. Det kommer bara bli sjukt jobbigt och svårt för mig, och alla andra, om sakerna förvärras.
 Jaja, kan fortsätta några gånger till, men blir det inte bättre så är det hej då barnkursen och kanske till och med hej då NOSD. :) (inte många som vet vad det gäller, men vet att de som det gäller läser det här. och du/ni vet vad jag menar, välj själv.)
bbyebitcheezzzz


älskling

känner mig lite envis.. ;)
SD ÄRE SOM GÄLLER ELLER HUUUUUUUUR?!!??!!?
Nevars, men btw, min lilla norrlänning har gjort att jag har börjat tänka på vilken ful dialekt jag har. Helt seriöst, pratar sådär gnälligt, östgötska ni vet.. Usch, fast det är ju mest när jag är envis ;)
 
jag älskar min lilla pojkvän över allt annaT.


fegrgefwqfrg

jag är inte glad kan jag säga.
riktigt jävla sur.
hej dåå

HEMMAAAAA!

Hejhej, sitter hemma med Robert nu :) Nyss hemkommen från tävlingen i Motala, det gick jättebra! :D Vi kom 1a, yeyy vi vann :D Trodde faktiskt inte det, men jaja, nu har vi 4 points eller uppflyttningspoäng som det också kallas ;) Nästa vecka blir det tävling igen , i Katrineholm, fast med Marcus :)
Imorn blire att träna med Robert, NOSD's bugglokal :D OCH JAG KÄNNER MIG SÅ COOOOL I HANS GLASÖGON :))))

RSS 2.0